Prof. Dr. Gazi Yaşargil İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Millî değerlere bağlı, hukuka saygılı, demokrasiyi benimsemiş, iyi iletişim kurabilen, eleştirel düşünebilen, kendisini iyi ifade edebilen, girişimci, katılımcı, bilimin üstünlüğüne inanmış, akademik, kültürel ve sportif başarıları ile kabul gören bireyler yetiştiren, çevresini kültür merkezi hâline gelmesi için çabalayan, geçmişinden alacağı birikimle geleceğini etkileyen bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitim´in genel amaçlarına bağlı, ülkesini ve milletini seven kendisi ile barışık, çevresi ile uyumlu, hoşgörülü, farklılıkları zenginlik olarak algılayan, topluma karşı sorumlu olduğunun bilincinde olan, özüne ve kültürüne bağlı nesiller yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz hem akademik hem sosyal kültürel alanlarda da başarılı bir okuldur.

Isınma: Kombi - Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Servis Bilgisi: Okulumuz öğrencileri için Gaziosmanpaşa´nın çeşitli yerlerine servis hizmeti verilmektedir.
Sportif Etkinlikler: Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Geleneksel Çocuk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Fuarları
Proje Çalışmaları: Voleybol Alanında İlde ve İlçede Dereceler

WEB - https://profdrgaziyasargiliho.meb.k12.tr

Adres - KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ İMAM HATİP BULVARI NO 2 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL

Kütüphane Kitap Sayısı :550
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim (2021-2022 eğitim öğretim yılı için Arman Polat Ortaokulu misafirimiz olduğundan okulumuzda eğitim-öğretim ikili şekilde yürütülmektedir.)

Yerleşim Yeri - Kazım Karabekir Mahallesi İmam Hatip Bulvarı No:2 Gaziosmanpaşa - İSTANBUL

Ulaşım Küçükköy Merkeze 800 metre uzaklıktadır. Başarı Hastanesinin karşısındadır. Sudeposu Durağına 700 metre mesafededir. 38B, 38, 88, 38Z numaralı İETT hatları okulun yanından geçmektedir. Ayrıca Edirnekapı-Yunus Emre, Topkapı-Yunus Emre, Otogar-Yunus Emre, Yeşilpınar-Gaziosmanpaşa, Vialand-Edirnekapı, Nursitesi-Topkapı minibüsleri okulumuzun yanından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 3 km, il merkezine 7 km uzaklıktadır.